All deleted tweets from politicians

belgium

  • Has 102 members
  • Deleted 15271 tweets

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @degraeve_tom: RT @degraeve_tom: Protestactie tegen de komst van het "tijdelijk" assielcentrum in Bilzen https://t.co/M05ifpQqWm

Thatโ€™s right. Because as soon a child getโ€™s out, itโ€™s at permanent risk of being shot.

Voor zijn werk op asiel en migratie kreeg @SammyMahdi een dikke buis. De voorbije weken wou hij in Vlaanderen de verzuiling terug invoeren. En op eerste dag als voorzitter maakt hij anderen uit voor egoรฏsten en dommeriken. Brokkenparcourtje. Speciaal brokkenparcourtje.

Gigantische file om op de fietsenparking te raken. Beste @RockWerchter & @KBC_BE: Helemaal fan dat jullie inzetten op alternatieven voor de auto, maar dan ook deftig organiseren, toch? https://t.co/ksVtMShKL7

RT @LmbrtsPeter: RT @LmbrtsPeter: Wow... In deze getuigenis zit zo veel.

Jo Brouns (belgium) tweeted :

Verkozen met een overweldigende score! De juiste man om aan het roer te staan. Een spits die zal scoren! Veel succes, @sammy, de 2e helft is begonnen!

"De CO2-uitstoot in de EU door verbranding van fossiele brandstoffen is in 2021 met meer dan 6% gestegen ten opzichte van het coronajaar 2020. In Belgiรซ gaat het om een stijging van 4,1%" Alle miljarden euro's ten spijt... Deze CO2-obsessie moet stoppen.