All deleted tweets from politicians

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Sowieso werd een man niet geschapen om het met een andere man te doen. Anders zou het mogelijk zijn als man een kind te baren via je achterwerk! Dit is niet natuurlijk!

De maatschappij heeft gestemd om deze mensen stemrecht en medezeggenschap binnen onze maatschappij te geven. De moslims hebben het nu voor het zeggen en ja jij domme Vlaming zal gehoorzamen. Enkel VB kan je nog redden, anders ben je verloren als Vlaanderen!

Waarom zou heel Vlaanderen moeten boeten en in quarantaine gaan terwijl meer dan 80 % besmettingen van MVR zijn ” Allach-tone vriendjes” in en rond Antwerpen komen. Deze exuberante gemeenschap had al moeten sinds ramadan en nu offerfeest in quarantain zitten .VL Betaald rekening!

Te laat, heb beelden opgeslagen in computer, Schuldig!! Dus jij mag “zweten” op een feestje zonder mondmasker en de modale burger mag “Zweten” op zijn werk in zijn mondmasker 8 uur aan het werk voor jou loon! Advocaat?? Je moest je schamen!!!📉📈📈📈📈 Excuus en vergoeding ja!!

RT @96Frieda: Te laat, heb beelden opgeslagen in computer, Schuldig!! Dus jij mag “zweten” op een feestje zonder mondmasker en de modale burger mag “Zweten” op zijn werk in zijn mondmasker 8 uur aan het werk voor jou loon! Advocaat?? Je moest je schamen!!!📉📈📈📈📈 Excuus en vergoeding ja!!

Stijn Baert, Ik denk dat je het niet vr Conner Rousseau’s moet opnemen want “dit,het” verdedigen is jou integriteit niet waard, jij bent beter dan dit! Die schuldig is beland dankzij de moderne media op de offertafel! VL gezegende niet willen horen is voelen!,

RT @96Frieda: Stijn Baert, Ik denk dat je het niet vr Conner Rousseau’s moet opnemen want “dit,het” verdedigen is jou integriteit niet waard, jij bent beter dan dit! Die schuldig is beland dankzij de moderne media op de offertafel! VL gezegende niet willen horen is voelen!,

Toevallig werd 10 dg na dz BLM betoging overgegaan naar weekgemiddelden Corona besmettings cijfers.Zo werd ware toedracht van dz illegale betoging verzwegen waardoor exacte dglijkse cijfers werden stop gezet met gekende gevolgen. 0 BOETES VOOR DEELNAME! BLM.Schande oorz 2°Golf!!

Beste Marc,bij begin van de pandemie in maart verkondigde je dat een sjaal of stoffen masker onvoldoende en totaal inefficiënt waren om Covid19 tegen te houden.Dit is nt veranderd. Dit virus is Airborn en dat kan eender welk masker niet stoppen. , dat weet je. Vaccin enige optie!

RT @96Frieda: Beste Marc,bij begin van de pandemie in maart verkondigde je dat een sjaal of stoffen masker onvoldoende en totaal inefficiënt waren om Covid19 tegen te houden.Dit is nt veranderd. Dit virus is Airborn en dat kan eender welk masker niet stoppen. , dat weet je. Vaccin enige optie!