All deleted tweets from politicians

Vlaams Parlementslid @openvld Schepen Stad Diest. Onderwerpen: Toegankelijkheid, zorg mensen met een beperking, ondernemen, technologie, kerntaken overheid.

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Er is extra coronasteun voor mensen met een beperking goedgekeurd. Goede zaak, lang op aangedrongen in parlement. Hier ook nodig om voor lessen voor de toekomst uit te trekken. Vanaf september begint coronacommissie opnieuw👇mauritsvdr.be/2020/08/06/cor…

Ik teken meeâ—˝

In de wereldpers voor een keer. tvl.be/nieuws/limburg…

Voor één keer in de wereldpers. tvl.be/nieuws/limburg…

Politici zijn verantwoordelijk voor alle aspecten van de samenleving, inclusief sociale en economische. Mag stilaan wel gedaan zijn om democratie als balast te aanzien.

Experten hadden zich kandidaat moeten stellen bij de verkiezingen. Het rapport van het relancecomité ontvingen wij parlementsleden tijdens de persconferentie ervan. Virologen willen "enkel ambtenaren en wetenschappers" voor het vervolg van de gezondheidscrisis. #fouteboel https://t.co/YCA4nU3avO

Mondmasker verplicht op markt en kermis in Diest. robtv.be/nieuws/4-stede…

Liberalismeâ—˝

We zijn de 5G boot niet meer aan het missen. We hebben hem gemist. tijd.be/tech-media/tec…