All deleted tweets from politicians

Vlaams Parlementslid @openvld Schepen Stad Diest. Onderwerpen: Toegankelijkheid, zorg mensen met een beperking, ondernemen, technologie, kerntaken overheid.

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

@josederoo1 @rvdwalle @mboudry Er is geen 180°-switch als je kijkt naar wat er echt op tafel ligt. Mijn mening erover is eerder in dit stuk neergeschreven. (1/2) Ihttp://www.mauritsvdr.be/2019/01/28/kernenergie-was-fantastisch-het-is-even-fantastisch-om-iets-beter-te-hebben-knack/

@josederoo1 @rvdwalle @mboudry Ik heb me jarenlang geërgerd aan de ideologische verstarring over kernenergie van ecologisten. Nu gebeurt hetzefde over hernieuwbaar (2/2).

@rvdwalle Meneer Van de Walle (@rvdwalle), bedankt voor het gebrek aan beleefdheid. U bent rector. Als het gaat om het vrije woord, kan u ook oproepen om pakweg voor deze tekst uit 2019 een petitie te tekenen? mauritsvdr.be/2019/01/28/ker…

Sorry Kamal, maar hier is niets gratis aan. Bolcom is zelf winkel en kan met algoritme producten bevoordelen tov lokale handelaar, die daarop nog eens marge aan Bolcom betaalt. Lokale winkel moet ook zelfde prijs (lees: allerlaagste) in eigen winkel hanteren.

On-waar-schijnlijk. Een staking omdat een rechter leden veroordeeld die een dode op hun geweten hebben bij een vorige staking. In welke wereld leven die mensen? tijd.be/politiek-econo…

Stuk geschreven over toekomst van onze lokale retail, morgen in De Tijd. Ja, Bolcom-promotie door @Kamal_Kharmach als redder van "Belgisch online lokaal" is absurd, maar dieper probleem is gebrek aan winkelvisie 2020 waardig. Moet verder gaan dan subsidie hier, regeltje daar.

Wanneer er een specifiek armoedeprobleem is dat niet opgelost raakt door maatregelen op arbeidsmarkt en fiscaliteit, is het zeer fout dat de overheid het aanpakt door een gratis-voor-iedereen-politiek. Relatief gaat de armoedegroep er daardoor altijd op achteruit.

Wat blijft Down the road een fantastisch programma.

Stuk geschreven voor komende week over toekomstvisie retailsector. Buitenlandse webshops nemen verder marktaandeel, bizar genoeg met steun bekende koppen die door Vlaamse overheid betaald worden om lokaal ondernemerschap te promoten. Is dit onvermijdelijk of beter model mogelijk?

Ik zou ook graag met familie kerst vieren. Ik hoop ook dat winkels open kunnen op afspraak.Ik wens iedereen zijn winterreis naar Ibiza toe.Maar kunnen we allemaal ook niet vergeten dat de maatregelen nog steeds nodig zijn, voor we het hebben over schande en slagen in het gezicht? https://t.co/LHP4DwhkbU