All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: ✅ 12.000 стечајни работници добиваат по 8.000 денари месечно, наскоро добиваат и домашна платежна картичка од 9.000 денари. #СДСМ три години во континуитет покажува што значи вистинска грижа за сите граѓани подеднакво. ВМРО-ДПМНЕ се грижи само за обнова на режимот. #Можеме https://t.co/SQOApLTHDC

RT @Zoran_Zaev: Владата предводена од #СДСМ материјално обезбеди 12.000 стечајни работници за 2 и пол години, со што покажавме дека вистински се грижиме за најранливите. Ја повикувам министерката Мизрахи, да даде позитивно мислење за измените на Законот за материјално обезбедување на стечајци. https://t.co/Km9JQ1tXoO